A match made in Heaven

The Match Pub este acel pub unic unde se impletesc noul si vechiul, linistea, frumosul si armonia inca de la inceputul anilor 1900. Fiind amplasat intr-o cladire construita pe la 1932, cu o amprenta neo-romaneasca specifica acelei Belle Epoque de care Bucurestiul s-a bucurat pe deplin si care dăinuie pana in prezent.

Pub-ul nostru este un concept unic de familie, beneficiind de un spatiu restrans, ce se diferentieaza prin atmosfera discreta creata de muzica lounge si designul specific ce transpune in perioada interbelica si Bucurestii de altadata. The Match Pub este o locatie originala, mignona, intima, locul unde prietenii se strang pentru socializare, asadar elemente foarte esentiale ale vietii sociale. The Match Pub a fost decorat in spiritul bunei dispoziti, cu mese inalte in forma de tejghea si va ofera o gama variata de bauturi, cocktail-uri, cafea de buna calitate, precum și preparate culinare maiestrite cu atentie si pricepere in ale gastronomiei, de catre talentatul Chef Arpad Bran.
 
Profilul de divertisment este variat, organizandu-se petreceri cu lounge-bar, snack bar, iar pe perioadele verii terasa noastra va ofera acel suflu de libertate si intimitate.

Va asteptam cu drag in vizita!