Politica de confidentialitate

 

DMB SERV EVENT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DMB SERV EVENT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai in baza consimtamantului persoanei vizate.


Furnizarea datelor personale catre DMB SERV EVENT SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.


DMB SERV EVENT SRL , proprietar, nu intervine direct sau indirect asupra bazelor de date unde sunt stocate informatiile despre clienti.


Conform cerintelor Legii nr. 679/2016 (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DMB SERV EVENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.


In acest sens, DMB SERV EVENT SRL a elaborat o serie de masuri tehnice si organizatorice pentru prevenirea riscurilor ce pot aparea in cadrul prelucrarii datelor cu caracter personal.


Prelucrarea datelor cu caracter personal in interiorul organizatiei este conditionata de o serie de masuri tehnice in vederea securizarii acestora.


La nivelul organizatiei, s-au intreprins masuri de securitate pentru reducerea riscurilor.

 

Masurile tehnice:

 

 • Certificatul SSL – are rolul de a securiza schimbul de informatii prin Internet. Acesta cripteaza informatiile, inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate, interceptate, prelucrate.
 • Informatiile despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata este securizata de acest certificat.
 • Certificatul SSL al website-ului online DMB SERV EVENT SRL este folosit si pentru securizarea corespondentei pe e-mail, in asa maniera incat, datele personale ale clientilor sa circule intr-un mediu securizat si reglementat de o serie de masuri de securitate care asigura confidentialitatea informatiilor.
 • Filtre anti – spam si antivirus care previn infiltrarea continutul malitios sau a unor virusi care pot prelucra datele in mod neautorizat sau care le pot transmite catre alte entitati sau persoane care nu au obtinut consimtamantul persoanei vizate.
 • Securizarea modulelor si a scripturilor care comunica in interiorul platfomei. Se verifica in mod constant functionarea elementelor implicate in interactiunea client-server, server-client.
 • Verificarea si optimizarea modulelor in vederea mentinerii lor up-to-date pentru prevenirea vulnerabilitatilor.Aceasta masura previne identificarea vulnerabilitatilor la nivel global in platfomele utilizate, vulnerabilitati de tip 0-day ce pot intercepta schimbul de date si implicit date cu caracter personal in interactiunile clientului cu platforma sau ale responsabilului de proces cu clientul si platforma.
 • Clasificarea tipurilor de acces de catre responsabilul de proces – grupuri de administrare, posibilitatea de a adauga sau sterge anumite drepturi pe un user cu acces deplin – personalizarea accesului in functie de necesitate.
 

INFORMAtII PE CARE LE COLECTAM 


Informatiile personale pe care vi se solicita sa le furnizati si motivele pentru care vi se solicita furnizarea acestora, va vor fi clare in momentul in care va rugam sa furnizati informatiile dvs. personale. 


Daca ne contactați direct, este posibil sa primim informatii suplimentare despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon, continutul mesajului si orice alte informatii pe care ati alege sa le furnizati. 


CUM FOLOSIM INFORMAtIILE DVS. 


Folosim informatiile pe care le colectam in diferite moduri, inclusiv pentru:


 • Furnizarea, operarea si întretinerea site-ul nostru web 
 • Imbunatatirea, personalizarea si extinderea site-ului nostru web 
 • Sa intelegem si sa analizam cum folositi site-ul nostru web 
 • Dezvoltarea de servicii, caracteristici si functionalitati noi 
 • Sa comunicam cu dvs., direct sau prin intermediul unuia dintre partenerii nostri, pentru a-ti oferi actualizari si alte informatii referitoare la serviciile noastre, in scopuri de marketing si de campanii promotionale 
 • Sa va trimitem email-uri 
 • Sa gasim si sa prevenim frauda
 

DMB SERV EVENT SRL nu prelucreaza categorii de date cu caracter special.
DMB SERV EVENT SRL nu efectueaza transferul de date in strainatate sau catre terti


Conform Legii nr. 679/2016 (GDPR), utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, dreptul de a fi uitat, dreptul de a porta informatiile si datele cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. 


Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si poate solicita stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@manolos.ro.